Vågsgaten 22, 5160 Laksevåg - Tlf: 90 81 82 90 - E-post: tiv@tiv.no

 
Brannteppe 1x1 meter
Ekstra sikkerhet i hjemmet, effektivt, tar liten plass og er enkelt å bruke. Brannteppe egner seg spesielt godt til å kaste over brennende gryter, andre gjenstander eller personer som har brann i klærne. Pakker inn brannen og kveler branner ved å hindre tilførsel av oksygen. Er også meget godt egnet til å pakke seg inn i for eksempel i forbindelse med evakuering. Henges opp lett tilgjengelig og raskt klar til bruk ved en nødsituasjon. Kan med fordel kombineres med andre slukkeredskaper. Produsert i miljøvennlig 100% glassfiber.
 
 
Brannteppe 1,2 x 1,2 meter
Ekstra sikkerhet i hjemmet, effektivt, tar liten plass og er enkelt å bruke. Brannteppe egner seg spesielt godt til å kaste over brennende gryter, andre gjenstander eller personer som har brann i klærne. Pakker inn brannen og kveler branne ved å hindre tilførsel av oksygen. Er også meget godt egnet til å pakke seg inn i for eksempel i forbindelse med evakuering. Henges opp lett tilgjengelig og raskt klar til bruk ved en nødsituasjon. Kan med fordel kombineres med andre slukkeredskaper. Produsert i miljøvennlig 100% glassfiber.
 
 
Brannteppe 1,8 x 1,2 meter
Brannteppe egner seg spesielt godt til å kaste over brennende gryter, gjenstander o.l. eller personer som har brann i klærne. Brannteppet har lite kjølende effekt, så det kan være aktuelt med etterslukking. Er også meget godt egnet til å pakke seg inn i, for eksempel i forbindelse med evakuering